Logo Holstein International
Selecteer uw taal
Home Nieuws Tijdschriften Abonneren Adverteren Webshop Contact
 
Weekly newsletterWeekly newsletter
HI Digitaal & BibliotheekHI Digitaal & Bibliotheek
Global Holstein NetworkGlobal Holstein Network
 


Handige zoekfunctie!

Met de zoekfunctie kunt u alle beschikbare edities op elk gewenst trefwoord doorzoeken. Elk artikel waarin het door u opgegeven trefwoord voorkomt, wordt in een lijst weergegeven en kan direct online worden gelezen.

 

Digitale Bibliotheek

Wij willen graag alle lezers de mogelijkheid bieden om reeds verschenen edities online terug te lezen. Dit kan in onze digitale bibliotheek, daar vindt u alle edities vanaf 2007. Iedere maand wordt de nieuwste editie toegevoegd.

De Digitale Bibliotheek is toegankelijk voor lezers met een abonnement op Holstein International digitaal of papier + digitaal.
 
 
 

 


Hoe krijgt u toegang?

U kunt via deze site op elk moment van de dag inloggen om Holstein International te lezen. Iedere maand ontvangt u een e-mail met een melding dat de nieuwste editie online staat. Via een link in deze e-mail kunt u direct inloggen in de Digitale Bibliotheek.
 

Bent u nog geen abonnee?

Ga dan vandaag nog naar onze abonneerpagina en kies voor een abonnement inclusief toegang tot de digitale editie. U ontvangt binnen 1 à 2 werkdagen uw wachtwoord automatisch via e-mail. Klik hier voor een abonnement.
 

Vragen?

Stuur een e-mail naar info@holsteininternational.com, wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden
 

Lukt het niet om in te loggen?

Bent u wel abonnee maar lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op, het kan zijn dat het door u opgegeven e-mail adres niet correct in ons systeem staat vermeldt.   
Libramont 2019 WWS - December 2018 Phibro ABS Mei 2018 ST Genetics Evolution augustus 2016 Livestock december 2018
 
Holstein International logo T +31-58-257 43 45 • E info@holsteininternational.com Algemene voorwaarden © Holstein International. All rights reserved.